Producenci
Polityka prywatności

Czym jest plik Cookie/Ciasteczka?

Pliki cookies zwane po polsku Ciasteczkami stanowią pliki tekstowe. Powstają one w sposób automatyczny za pomocą przeglądarek internetowych w momencie odwiedzania i korzystania ze stron internetowych. Są one wysyłane przez stronę internetową i zapisywane na urządzeniu użytkownika. Dane uzyskiwane za pomocą pliku cookies są odczytywane tylko za pomocą strony, która stworzyła plik cookie, https://eurosportcards.com/. Strona internetowa nie ma dostępu do plików cookies, których sama nie stworzyła i do których nie został udzielony dostęp.

Pliki cookies służą do ułatwienia korzystania ze strony internetowej przez użytkownika bądź poprzez dostosowanie korzystnych dla użytkowania treści przez stronę internetową.


Kto jest administratorem państwa danych?

Administratorem Pani/ Pana danych osobowych jest Wojciech Cywiński z siedzibą w Warszawie (adres: ul. Bokserska 36/106, 02-682 Warszawa), wpisana do CEIDG  – NIP: 5783091115, REGON: 520225819

 

Zakres przetwarzania danych

Administrator, za pośrednictwem Serwisu oraz innych form komunikacji zbiera i przetwarza poniżej wyszczególnione dane osobowe Użytkowników przekazywane podczas procesów rejestracji w Serwisie:

  • imię i nazwisko,
  • adres zamieszkania,
  • adres e-mail,
  • numer telefonu.

 

Cel i czas przetwarzania danych

Przetwarzanie Państwa danych osobowych pozwala nam na świadczenie usług m.in. utrzymanie Państwa konta, realizowania zamówień, kontakt związany z wykonaniem umowy, a także przesyłanie informacji marketingowych (w tym newslettera).

Dane osobowe będą przechowywane przez okres trwania umowy oraz na czas zgodny zobowiązującymi przepisami z uwzględnieniem przedawnienia roszczeń oraz zobowiązań podatkowych. Dane osobowe na przetwarzanie, których wyrazili Państwo zgodę będą przechowywane do czasu cofnięcia przez Państwa zgody.

Twoje dane osobowe mogą być przekazywane operatorowi płatności oraz firmie kurierskiej.

 

Prawo do przeglądania, poprawiania, kasowania danych osobowych (prawo do bycia zapomnianym)

Użytkownik w każdej chwili ma prawo wglądu i zmiany swoich danych osobowych, a także żądania od Administratora niezwłocznego ich usunięcia („prawo do zapomnienia”).

Żądania z zakresu przetwarzania danych osobowych mogą Państwo zgłaszać mailowo na adres administratora danych.

 

Administrator zobowiązuje się do dołożenia starań w celu zachowania należytego zabezpieczenia danych osobowych Klienta.

Mają Państwo prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego zajmującego się ochroną danych osobowych – Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 

Cel stosowania plików cookies przez firmę Wojciech Cywiński:

a) Cookies techniczne:
– zapewniają prawidłowe działanie strony internetowej
– adres IP
– czas przebywania na stronie
– lokacje z których dokonane jest wejście na stronę
– czas przebywania na stronie
– urządzenie z którego dokonywane jest otworzenie strony internetowej
– dokonane decyzje
– w celu zapamiętania czy została wyrażona zgoda na pobieranie ciasteczek
Ich działanie jest oparte na słusznym interesie przedsiębiorcy.

b) Cookies Marketingowe:
W celach marketingowych korzystamy z usług firmy Google, tj Google Ads

c) Cookies Analityczne:
W celach analitycznych korzystamy z usług firmy Google, tj. Google Analytics


Czas Przechowywania plików Cookies

Sesyjne – są przechowywane na użytkowanym urządzeniu do czasu opuszczenia strony, np. poprzez wyłączenie przeglądarki internetowej

Stałe – istnieją do czasu ich ręcznego usunięcia bądź upłynięcia określonego w przeglądarce czasu


Rodzaj zbieranych danych

Zaliczamy do nich:
– Adres IP
– Rodzaj urządzenia
– System operacyjny
– Czas przebywania na stronie
– Podjęte działania


Jakie dane wysyłamy innym podmiotom?

– Adres IP


Sposób wycofania zgody

Niektóre ciasteczka są pobierane przez przeglądarkę internetową w chwili wejścia na stronę internetową. W celu zablokowania możliwości pobierania ciasteczek należy zastosować metodę istniejącą dla danej przeglądarki internetowej:

Brak możliwości zapisywania/odczytywania plików cookies może skutkować niepełnym i niepoprawnym działaniem strony internetowej, jednakże korzystanie ze strony będzie nadal możliwe.


Pozostałe informacje związane z procesem przetwarzania danych

Wszelkie pytanie dotyczące naszych polityk można uzyskać za pomocą adresu e-mail: eurosportcards@gmail.com.

W przypadku naruszenia przepisów o ochronie danych osobowych, masz prawo do złożenia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl